Játszótereink

A játszótér egy családbarát közösségi pont, ezért is fontos, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, a szülők pedig leülhessenek beszélgetni. Körzetünkben 2 ilyen pont is van. Mindkettő a közelmúltban lett felújítva. A nagyobb gyerekeknek szánt fitnesz park részben az Önök szavazatainak is köszönhető. Az első ilyen jellegű beruházás volt a kerületünkben 🙂

Demjén-Dormánd: több lépésben felújítva, kutyafuttatóval bővítve
Ilyen volt
Ilyen lett
Tele élettel
Újra lehet focizni!
Gondoltunk az ebekre is

Család- és állatbarát kerülethez méltóan a kutyafuttatók kialakításának projektje is folytatódott, a Demjén-Dormánd utcai játszótér mellett most már egy elkerített területen sétáltathatják kedvenceiket a kerületrész polgárai. A beruházás összköltsége közel 25,5 millió forint volt, amelyet teljes egészében Rákosmente önkormányzata finanszírozott.

A kutyák már birtokba vették
Felavattuk mi is 🙂

Az Aranykút utcai játszóteret is kibővítettük és felújítottuk, miután kerületünk nyerte a Megszépül a Városom projekt nyereményét. Kivettük a részünket a szavazásból. Ennek emlékei:

A játszótér felújítása egyébként is tervben volt. Az új tornapark és a megújuló játszóeszközök összköltsége 10 millió forint volt. Ebből a Megszépül a Városom projekt 2 millió forintot, az önkormányzat pedig 8 millió forint önrészt biztosított.

Ilyen volt
Ilyen lett

Rákoscsaba-Újtelep közösségi életét már senki nem tudja elképzelni a nagy nyárzáró buli, az Aranykút Fesztiválok nélkül. Az uralkodó műfaj a rock.

2018. Még Egy Kör

Ön tudta, hogy az Aranykút utcai játszótér helyén egy sittlerakóhely volt?

Felszámolta egy kis közösség ereje!